top of page

FJELL-OG 
FJORDERLEBNISSE
IN NORGESTOPPEN

GROSSWILDJAGD
BERGFORELLEN ANGELN
ELKSAFARI
KOCHKURS
WEIHNACHTSFEIER

Grotli_DSC01598-scaled.jpg
In der Reinheimen Lodge können Sie abenteuerliche Erlebnisse vom Gipfel des Berges wählen. Wir bieten Komplettpakete mit Aktivität, Verpflegung, Unterkunft, Guide und vorzugsweise Ausrüstungsverleih.

Maßgeschneidertes Berg- oder Fjordabenteuer?
Kontaktieren Sie uns und Sie sind bald auf dem Weg!
Reinheimen Rando.png

TOPPTURER

Rundt Reinheimen Lodge finner du en rekke storslåtte toppturmål. Lodgen ligger mellom nasjonalparkene Breheimen og Reinheimen, og er et flott utgangspunkt både for 2000-meterstopper og merkede kvisteløyper. 

Grotli_DSC01598-scaled.jpg

VÅRSKITURER

Høyfjellet rundt Reinheimen Lodge har ofte flotte skiforhold til langt inn i juni måned. Ankomsten i bil er enkel og turmålene tallrike. Spør oss gjerne om turtips! Stryn Sommerskisenter ligger også i nabolaget.

Valdresflye.jpg

MOTORSYKKEL

Hos Reinheimen Lodge blir både motorsykler og bikere tatt godt vare på, med tilrettelagte fasiliteter for lange dager på veien og myk landing i form av måltider, fasiliteter og overnatting fra øverste fjellhylle. Og veier, fjorder og fjell i verdensklasse!

cycling_hardangervidda_telemark_eastern_

ELEKTRISKE
SYKKELTURER

Elektrisk eventyr! Vi tråkker til med guidet elsykkeltur gjennom hjertet av Fjell-Norge og helt ned i fagre Hjelle i Nordfjord. Lettråkket sykkeltur gjennom spektakulær natur og måltider. Er du gira? 

Grotli-4.jpg

LANGRENN

Snørike og snøsikre Skjåk har lang sesong for preparerte langrennsløyper. Som regel kommer de første løypene i oktober med langrennsføre helt til godt over 17. mai.

grotlirenna-utfor.jpg

ALPINT

I nabolaget til Reinheimen Lodge finner du alpinanlegg på Grotli Skisenter og hele to sommerskisentre: Stryn og Galdhøpiggen.

Reinheimen Lodge  arbeitet mit erfahrenen Guides in Nature Experiences zusammen,
Abenteuer Skjåk,   Entdecken Sie Skjåk  und Jotunheimen  .
Kontaktieren Sie uns für maßgeschneiderte Bergabenteuer!
bottom of page