top of page

Acerca de

NN8A7332.jpg

SOMMERJOBB

Aktivitetsleder fjell- og vannsport

Trekkes du mot storslåtte fjell og fjorder og friluftsliv i den absolutte Norgestoppen? Reinheimen Lodge i fjellbygda Skjåk søker allsidig og serviceinnstilt aktivitetsleder i høysesongen 20. juni til 20. august 2023.

 

Sommeren 2023 tilbyr Reinheimen Lodge utleie av friluftsutstyr og elsykler, badestamp og vannsportsaktiviteter, samt guidet viltsafari etter elg og hjort. Nå søker vi deg som skal gi gjestene minneverdige sommereventyr.

 

Stilling ledig: Aktivitetsleder fjell- og vannsport

 

Reinheimen Lodge er en nyetablert reiselivsbedrift som tilbyr overnatting i historiske dobbeltrom, Arctic Dome glampingtelt og nybygde massivtrehytter. Lodge har restaurant som tilbyr frokost, lunsj og middager med lokale råvarer til gjester og forbireisende.

 

Lodgen har også badstue, badestamp, badeflåte og utleie av elsykler, kanoer og fjellutstyr. Våre nærmeste reiselivsnaboer er Billingen Seterpensjonat, Dønfoss Camping, Grotli Høyfjellshotell og Sota Sæter. Innen en times kjøretid finner du Geiranger og fjellmetropolen Lom, Hjelle og Gamle Strynefjellsvegen. I høysesongen er fire personer ansatt på Reinheimen Lodge. Vi håper du blir en av dem!

Sommerjobben som aktivitetsleder spenner bredt. Aktivitetslederen på Reinheimen Lodge har ansvar for utleie og lett vedlikehold av robåter og kanoer, elsykler og fjellutstyr, badestamp og badstue, bålfyring og viltsafari med gjester for å se elg, hjort og rådyr. På rolige dager også annet praktisk arbeid på lodgen.

  • Robåter og kanoer leies ut på aktivitetsområdet vårt på et nes i Heggebottvatnet like nedenfor lodgen. Her ligger også naust med redningsvester og årer. På rolige dager kan du fort bli bedt om å sette garn i Heggebottvatnet for å spe på menyen med lokale råvarer.

  • Elsykler leies ut til gjester og forbireisende fra vårt utstyrsdepot like nedenfor Reinheimen Lodge. I forbindelse med elsykkelutleie regner vi med at det vil bli en del forespørsel om transport av sykler og gjester.

  • Badestampen er vedfyrt og svært populære. Stampen står i vannkanten noen svømmetak fra badebrygga i Heggebottvatnet.

  • Badstua er nybygd av året og befinner seg i kjelleren på Reinheimen Lodge. Her finnes også dusjer og fasiliteter for rengjøring og enkelt vedlikehold av motorsykler, som vi har mange av på besøk.

  • Viltsafari etter elg og hjort tilbys daglig i sommersesongen – med nær garanti for å se Skogens Konge eller hjort i nærområdet. Viltsafari er mulig å gjennomføre både i bil og på elsykkel fra Reinheimen Lodge.

Du er aktiv og allsidig, og klar for å gi det lille ekstra for at gjestene på Reinheimen Lodge skal få minneverdige opplevelser. Praktisk sans og et blikk for arbeid som bør gjøres er en forutsetning for å utføre og trives i jobben. Du bør snakke greit engelsk, er selvgående og ansvarlig. På lodgen har du stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du arbeider godt og effektivt på egen hånd, men setter pris på å bidra til lagarbeidet på lodgen sammen med blant annet kjøkkensjef, servitør og resepsjonist.

Førerkort klasse B er en forutsetning, og du må kunne håndtere traktor og tilhenger.

Arbeidsplassen er Reinheimen Lodge. Hvis ønskelig er vi behjelpelige med å ordne bolig i tilknytning til lodgen eller i kommunesenteret Bismo. Det er en stor fordel om du disponerer egen bil for å komme deg rundt på fritiden.

Lønn og øvrige vilkår blir vi einige om. Arbeidsdagen legger du i stor grad opp selv, så lenge nødvendige oppgaver blir utført. Samtidig er ingen arbeidsdag er lik, og du må påregne å snu deg fort for å løse uventede bestillinger og situasjoner.

 

Nysgjerrig på stillinga? Ola Yttre tar gjerne en prat på telefon 480 83 305.

Søknad og CV sender du til yttre@online.no innan 15. april 2023

Gjør deg kjent i Skjåk her: https://www.skjak.no

Foto: Hanna Thevik

Bli med på lodgelaget!

Ta kontakt for en prat eller søknad

Takk for at du tar kontakt!
bottom of page