Lunsj
FORRETTER
​
Fylt laks ...................................................................... 120,-
Seranokrokkets .................................................... 130,-
Kongereker innbakt i risnudler ................. 160,-
Cæsarsalat .............................................................. 125,-
​
HOVEDRETTER
​
Hjemmelaget biffburger av elg .............. 270,-
Reinsdyrlasagne ................................................ 230,-
Filet mignon med trøffelsaus ................... 360,-
Entrecote med peppersaus ....................... 290,-
Stekt fjellørret ....................................................... 260,-
Tapas m/lokal vri (min 2 personer) ........ 360,-
Kjøkkensjefens spesialitet:
Kjekjøtt m/ris og pommes frites ............... 350,-
Walesca m/kveite ............................................... 280,-
​
DESSERTER
Ostetallerken .......................................................... 130,-
Frukt Panna Cotta ............................................... 95,-
Eplekake med vaniljeis og karamell-
saus ................................................................................ 75,-
Brunostmousse .................................................... 110,-
Jordbærflambé .................................................... 115,-
SMØRBRØD
​
Røkelaks med eggerøre ............................................... 95,-
Spekemat med eggerøre og brød ........................ 75,,--
Elgkarbonadesmørbrød og stekt løk ...................115,-
Egg og bacon med stekte poteter og brød .... 95,-
VARME RETTER
​
Cæsarsalat ............................................................................. 125,-
Kjøttsuppe .............................................................................. 120,-
Rømmegrøt ........................................................................... 145,-
Spekemat .................................................................................. 79,-
Kjøttkaker med poteter og kålstuing ................... 170,-
Omelett med salad og brød....................................... 130,-
Fish & chips ............................................................................. 180,-
Spagetti carbonara ........................................................... 175,-
Kyllingfilet med salat og pommes frites ............. 180,-
​
​
Hele dagen
BARNEMENY
​
Pannekake med blåbær .................................................. 55,-
Kylling nuggets & pommes frites ............................... 95,-
Pølse & pommes frites ........................................................ 95,-
Burger & pommes frites .................................................... 115,-
​
​
VEGATAR
​
Burger ........................................................................................... 170,-
Lasagne ....................................................................................... 140,-
Stekte grønnsaker ................................................................ 125,-
Salat ................................................................................................ 110,-
Kaffe og kaker .......................................................................... 70,-
Vaffel ............................................................................................... 60,-
Eplekake med krem og karamellsaus..................... 60,-